donderdag 7 mei 2009

Rallyteam Maxifleur werkt succesvolle testdag af


Rallyteam Maxifleur werkt succesvolle testdag af



Het testterein van Van Merksteijn Motorsport in het Duitse Fürstenau, vormde zaterdag 25 april het toneel voor een uitgebreide rally test van het nieuw opegrichte rallyteam van Maxifleur. Met de net verkregen rallylicentie op zak togen rijder Michael Kamper en navigator Jorgen Sprong naar het Duitse testgebied om de nieuwste onderdelen van hun geprepareerde BMW 325i aan de tand te voelen!



Met meer dan 120 dagkilometers welke op snelheid verreden werden, kon de test bijzonder geslaagd worden genoemd. Zonder noemenswaardige problemen werd aan het eind van de dag de auto opgeladen en terug getransporteerd naar Peter Molenaar, de BMW goeroe uit Vierlingsbeek, alwaar de rallyauto verder geprepareerd wordt voor de 1e wedstrijd van het Rallyteam Maxifleur.



De vechtdal rallysprint, welke op 20 juni zal worden verreden in de omgeving van Hardenberg, zal de vuurdoop worden van het Rallyteam maxifleur. Voor die tijd zal de BMW nog grondig onder handen worden genomen, en zal tevens de auto worden voorzien van de logo´s van hoofdsponsor Maxifleur Kunstplanten, de importeur van topkwaliteit kunstplanten uit Papendrecht.



Graag tot ziens in Hardenberg tijdens de Vechtdalrally!

1 opmerking:

  1. Maxifleur is zeker een snelle bezorger zeg wat een snelheid. Ha ha.

    BeantwoordenVerwijderen